Mureşan: Şansele noastre la titlu au mai crescut cu 10%

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat pentru MEDIAFAX că echipa sa are cu zece la sută mai multe şanse la câştigarea titlului în Liga I ca urmare a rezultatului de egalitate înregistrat în derbiul Steaua - FC Timişoara, scor 3-3.

6 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Şansele noastre la titlu au mai crescut cu 10%

Mureşan: Şansele noastre la titlu au mai crescut cu 10% (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Oficialul grupării clujene spune că şi-ar dori ca "feroviarii" să-şi adjudece matematic titlul în penultima etapă, după meciul cu Internaţional Curtea de Argeş. "Egalul din Ghencea e un rezultat echitabil pentru noi, e ceea ce ne-am dorit. Cu toate astea trebuie să fim foarte atenţi. Încă nu suntem campioni. Şansele după ultima etapă au crescut cu maxim zece la sută. Cert e că mai avem nevoie de nouă puncte pentru a ne asigura titlul. Eu aş vrea să primim trofeul după meciul din penultima etapă, cu Internaţional, să sărbătorim atunci al doilea campionat câştigat", a declarat Iuliu Mureşan.

Acesta a adăugat că, în pofida evoluţiilor bune ale lui Gabi Mureşan sau Cristian Bud, evită să-i facă vreo prounere selecţionerului Răzvan Lucescu pentru o eventuală convocare a celor doi la echipa reprezentantivă a României. "Mă bucură evoluţia jucătorilor români, Mureşan, Dică, Bud sau Deac, dar noi nu facem propuneri pentru naţională. Dacă selecţionerul decide că are nevoie de un jucător de la CFR Cluj noi îi punem la dispoziţia echipei naţionale cu cea mai mare plăcere", a mai spus Mureşan.

CFR Cluj conduce în Liga I cu 59 de puncte, şase mai multe decât Unirea Urziceni, echipa clasată pe locul secund.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici