Mureşan: Scaunul lui Trombetta nu se clatină

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, vineri, că nu se pune problema ca Maurizio Trombettta să fie demis de la conducerea campioanei României, excluzând astfel o posibilă sosire pe banca tehnică a clubului clujean a antrenorului Mircea Lucescu.

12 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Scaunul lui Trombetta nu se clatină

Mureşan: Scaunul lui Trombetta nu se clatină (Imagine: Mediafax Foto)

"De ce să schimbăm antrenorul? Nu s-a pus această problemă şi nici nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri. Scaunul lui nu se clatină deloc, ba dimpotrivă, noi îl susţinem şi avem în continuare încredere în el. Sunt numai poveşti cele legate de venirea lui Mircea Lucescu la CFR. Nu ne-a interesat această variantă. Noi avem antrenor şi nu suntem în căutare de altul", a declarat preşedintele de la CFR Cluj.

Conducătorul grupării clujene a adăugat că are convingerea că echipa sa se poate redresa cu actualul antrenor pe banca tehnică. "Orice echipă mai are şi momente de genul acesta. Nu poate să îţi iasă mereu totul, dar cred că noi am făcut puncte pe merit în Liga Campionilor şi sunt convins că vom mai face. Nu e totul pierdut şi eu am încredere că putem să fim mai sus de locul pe care îl ocupăm acum", a precizat Mureşan.

De asemenea, Iuliu Mureşan a negat informaţiile conform cărora gruparea pe care o conduce ar risca neprogramarea în Liga I din cauza unei datorii pe care clubul din Cluj o are faţă de fostul său antrenor Ioan Andone. "Cu Andone avem un litigiu care îşi urmează cursul, dar nu se pune problema să ajungem să nu mai fim programaţi în campionat. De unde a apărut şi povestea asta? Ioan Andone şi-a primit banii de luni, probabil că nu şi-a verificat contul, cine ştie...Nu îi putem da toată suma o dată aşa cum vrea el, dar să stea liniştit că îşi va primii banii până la urmă“, a completat Iuliu Mureşan.

CFR Cluj a pierdut marţi, cu scorul de 1-2, pe teren propriu, în etapa a IV-a a Ligii Campionilor, meciul disputat în faţa echipei Girondins Bordeaux, şi ocupă ultimul loc în grupa A cu 4 puncte acumulate. Echipa clujeană va întâlni, duminică, de la ora 14.00, în deplasare, formaţia FC Braşov, într-o partidă din etapa a XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici