Mureşan speră ca CFR Cluj să obţină cel puţin un punct în meciul cu Chelsea

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat luni, că nu se teme de Chelsea, adversarul de miercuri al echipei sale, din Grupa A a Ligii Campionilor, şi speră să obţină cel puţin un punct în acest joc.

14 afișări
Imaginea articolului Mureşan speră ca CFR Cluj să obţină cel puţin un punct în meciul cu Chelsea

Mureşan speră ca CFR Cluj să obţină cel puţin un punct în meciul cu Chelsea (Imagine: Mediafax Foto)

Conducătorul CFR-ului a menţionat că dacă formaţia pregătită de Maurizio Trombeta va scoate minim un rezultat de egalitate din disputa cu clubul londonez, atunci poate considera că şi-a mai realizat încă un vis după ce a câştigat eventul cu echipa clujeană şi după succesul campioanei României pe Stadionul Olimpico din Roma, în primul meci în Grupa A a Ligii Campionilor.

“Nu vor fi schimbări foarte mari în echipă faţă de ultimele meciuri. Tactica nu va fi defensivă, va fi echilibrată. Nu ne temem de Chelsea, o respectăm. Prima de joc le-o vom anunţa jucătorilor mâine la antrenament, cu Arpy (Arpad Paszkany, finanţatorul CFR Cluj – n.r.). Sunt fan Chelsea, dar nu şi la meciul de miercuri. Noi ne-am anunţat un vis în 2002 şi cu multă muncă şi mulţi bani investiţi l-am realizat. Lumea a rămas impresionată nu de scorul de la Roma, ci de maniera de joc a echipei. Încercăm să obţinem punct sau puncte din meciul cu Chelsea pentru a realiza un alt vis, acela de a termina pe locul trei în grupe sau chiar să ne calificăm în primăvara Champions League”, a declarat Mureşan.

Chiar dacă au mai rămas aproximativ 3.000 de bilete nevândute pentru meciul CFR Cluj-Chelsea, preşedintele clujenilor doreşte ca la meciul de miercuri seară atmosfera din tribune să fie la fel ca cea din partida de vineri, contra Stelei: “E greu pentru că jucăm acasă, iar meciurile de pe propriul teren sunt mai grele pentru noi. Au mai rămas maxim 3.000 de bilete, dar sunt convins că azi şi mâine se vor vinde şi acestea pentru că erau cozi la casierii încă de dimineaţă. Vom avea un public extraordinar ca la meciul cu Steaua când tot stadionul a fost o galerie. Aşa va fi şi cu Chelsea. Oragnizarea acestui meci e o mare provocare pentru noi. Mai sunt mici lucrări de făcut la stadion, iar mâine va fi totul terminat în proporţie de 99 la sută”.

Mureşan a dezvăluit că până în prezent gruparea clujeană a încasat aproximativ 2 milioane de euro din vânzarea pachetelor şi biletelor pentru meciurile din Champions League.

“Am obţinut aproximativ 2 milioane de euro din vânzarea biletelor şi a pachetelor. Noua tabelă care va fi inaugurată la meciul cu Chelsea a costat 1 milion de euro. Pot să vă spun că stadionul nostru e mai utilat decât cel de la Bordeaux pentru că am fost acolo săptămâna trecută”, a completat conducătorul campioanei României.

Întâlnirea CFR Cluj-Chelsea Londra, cotând pentru etapa a II-a a grupelor Ligii Campionilor, este programată miercuri, de la ora 21.45, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici