Mureşan: Trombetta s-a bazat pe aceeaşi jucători în toate partidele

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, că singurul reproş pe care îl are la adresa antrenorului Maurizio Trombetta este acela că s-a bazat pe aceeaşi fotbalişti şi la partidele din Liga Campionilor şi la cele din campionat.

8 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Trombetta s-a bazat pe aceeaşi jucători în toate partidele

Mureşan: Trombetta s-a bazat pe aceeaşi jucători în toate partidele (Imagine: Mediafax Foto)

"Avem un lot de 27 de jucători dintre care 20 pot evolua oricând. Spre exemplu Hugo Alcantara a stat în tribune aproape tot turul, iar atunci când a fost utilizat a făcut-o bine. Nu se pune problema ca eu să impun antrenorului cu ce fotbalişti să joace, dar când ai un lot de 20 de jucători de ce să te bazezi pe aceeaşi fotbalişti şi la partida cu Gaz Metan Mediaş şi la meciul cu Chelsea. Astea sunt singurele reproşuri directe la adresa antrenorului, în rest echipa a evoluat bine. Totuşi, pot spune că nu am luat încă o decizie în privinţa antrenorului", a spus preşedintele campioanei României la Gsp TV.

Conducătorul formaţiei clujene a precizat că în această perioada de iarnă la formaţia din Gruia se vor face foarte puţine schimbări în lot şi nu vor fi cedaţi jucători decât dacă există oferte extrem de tentante pentru aceştia: "Există oferte pentru mai mulţi jucători, unul dintre ei are propuneri de transfer chiar de la patru cluburi, dar nu ne gândim să stricăm omogenitatea echipei. Contăm foarte mult pe Dubarbier şi Kone, iar doar în cazul în care ar exista o sumă corespunzătoare de transfer ne-am putea despărţi de aceştia. Nu pot să vă spun exact preţul la care sunt evaluaţi pentru că valoarea fiecărui fotbalist este stabilită în general de cerere şi ofertă".

Mureşan a ţinut să facă unele precizări legate de campania de achiziţii din această iarnă a formaţiei CFR Cluj şi de situaţia contractuală a atacantului argentinian Cristian Fabbiani, care este împrumutat până în vară la formaţia Newell's Old Boys. "Fabbiani este împrumutat pe un an şi are o clauză în contract de 3 milioane de euro pentru cumărare definitivă, care este valabilă până în aprilie. Dacă Newell's Old Boys achită această sumă atunci jucătorul nu se mai întoarce. Totuşi, dacă formaţie argentiniană nu achită această clauză atunci Fabbiani se întoarce în vară la CFR Cluj. Legat de transferul altor jucători vă pot spune că suntem în discuţii pentru aducerea a încă patru fotbalişti străini, comunitari", a completat conducătorul formaţie ardelene.

Formaţia CFR Cluj a terminat turul ediţiei 2008/2009 a Ligii I pe poziţia a cincea, cu 29 de puncte acumulate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici