Mureşan: Trombetta va fi secundul lui Andone în următorii doi ani

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că italianul Maurizio Trombetta, care a ajuns miercuri seara în cantonamentul echipei de la Kossen (Asutria), va fi secundul tehnicianului Ioan Andone în următorii doi ani.

14 afișări
Imaginea articolului Mureşan: Trombetta va fi secundul lui Andone în următorii doi ani

Mureşan: Trombetta va fi secundul lui Andone în următorii doi ani (Imagine: Mediafax Foto)

"Ando a fost cu ideea de a-l aduce pe Trombetta. A simţit nevoia de profesionalism şi la nivelul corpului tehnic, iar Maurizio Trombetta e un profesionist care a lucrat cu tehnicieni renumiţi ai Europei. El va fi secundul lui Ioan Andone în următorii doi ani. A ajuns aseară la Kossen şi pot să vă spun că nu va pleca nimeni din corpul tehnic. Trombetta şi Romulus Gabor vor fi cei doi antrenori secunzi ai lui Ando", a afirmat, Mureşan.

În vârstă de 45 de ani, Trombetta a mai fost antrenorul secund al tehnicienilor italieni Francesco Guidolin şi Giovanni Galeone la echipele Udinese, Perugia, Napoli, Bologna, Ancona.

Deşi este la curent cu interesul clubului Independiente, Iuliu Mureşan susţine că e prematur să se vorbească de un transfer al lui Fabbiani la gruparea din prima ligă argentiniană.

"Ştiu că Independiente îl vrea, dar deocamdată au fost doar tatonări. Aşteptăm să vină cu o ofertă concretă pentru că ştiu că şi antrenorul şi preşedintele lor îl doresc pe Fabbiani. E prematur să spun că el va pleca de la CFR în această vară. Deocamdată a plecat în cantonament în Austria alături de restul echipei", a explicat Mureşan.


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici