Murgan şi Ghindeanu au fost trimişi de Grigoraş la echipa a doua

Antrenorul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a decis ca jucătorii Mădălin Murgan şi Daniel Ghindeanu să se antreneze în viitor cu echipa a doua, de unde tehnicianul i-a adus pe atacanţii Albert Voinea şi Alexandru Vlăduţi.

27 afișări
Imaginea articolului Murgan şi Ghindeanu au fost trimişi de Grigoraş la echipa a doua

Murgan şi Ghindeanu au fost trimişi de Grigoraş la echipa a doua (Imagine: Mediafax Foto)

"Murgan şi Ghindeanu i-am trimis la echipa a doua şi i-am adus de acolo pe Vlăduţi şi Voinea", a precizat Grigoraş, fără a oferi alte explicaţii.

Tehnicianul a adăugat că pe viitor vor apărea şi alte schimbări la echipă: "Am luat-o de la zero, nu am avut timp să mă uit prea mult în trecut pentru că trebuie să privim înainte. E cert că pe viitor vor apărea şi alte schimbări şi sita cerne în continuare. Cei care nu dau randament nu vor rezista".

Mijlocaşul Daniel Ghindeanu s-a mai aflat în această situaţie, el pregătindu-se de mai multe ori cu echipa a doua a clubului, în timp ce pentru mijlocaşul Mădălin Murgan este vorba de o "premieră".

Referitor la cei doi atacanţi aduşi de la echipa a doua pentru a se pregăti alături de jucătorii de la Pandurii, Grigoraş a precizat că doreşte să-i vadă la lucru, pentru că intenţia sa este de a promova "tineri din propria pepinieră". "Rămâne să-i văd la lucru să aflu cum se prezintă. Nu intră în calculele mele de a evolua în etapele imediat următoare. Ideea mea despre fotbal este să promovez tineri din propria pepinieră. Voi încerca şi la Pandurii, sper să găsesc şi materialul necesar, dar ca să rămână la echipă depinde de ei", a spus Grigoraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici