Mutu a devenit primul jucător care înscrie pentru România pe Arena Naţională

Atacantul Adrian Mutu a devenit primul jucător al echipei naţionale de fotbal a României care înscrie pe Arena Naţională, după ce a marcat, vineri seară, un gol pentru selecţionata pregătită de Victor Piţurcă în meciul cu Belarus, din preliminariile Euro-2012.

250 afișări
Imaginea articolului Mutu a devenit primul jucător care înscrie pentru România pe Arena Naţională

Mutu a devenit primul jucător care înscrie pentru România pe Arena Naţională (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Adrian Mutu a marcat în minutul 19 al meciului cu Belarus, care a început la ora 21.30.

Echipa naţională a mai disputat un meci pe Arena Naţională cu selecţionata Franţei, tot în preliminariile Euro-2012, partida încheiindu-se cu scorul de 0-0.

Atacantul Adrian Mutu declarase, joi, într-o conferinţă de presă, că speră să fie primul jucător care înscrie pentru reprezentativa României pe Arena Naţională, în meciul cu Belarus. "Sper să fiu primul care dă gol pentru naţională pe Arena Naţională", a spus joi Mutu, care a marcat, vineri seară, cel de-al 33-lea său gol pentru echipa naţională.

Primul jucător care a marcat pe noul stadion a fost Bruno Cesar în meciul din Liga Campionilor Oţelul Galaţi - Benfica Lisabona, scor 0-1. De asemenea, primul fotbalist român care înscris pe Arena Naţională a fost mijlocaşul Dan Alexa în partida Rapid - PSV Eindhoven, scor 1-3, din faza grupelor Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici