Mutu a fost înlocuit cu Florin Costea în lotul naţionalei

Atacantul Adrian Mutu, care a suferit o acidentare în timpul antrenamentului de marţi dimineaţă al echipei naţionale, a fost înlocuit de selecţionerul Victor Piţurcă cu jucătorul Universităţii Craiova, Florin Costea, în lotul pentru meciul amical cu naţionala Letoniei, informează www.frf.ro.

14 afișări
Imaginea articolului Mutu a fost înlocuit cu Florin Costea în lotul naţionalei

Mutu a fost înlocuit cu Florin Costea în lotul naţionalei (Imagine: Mediafax Foto)

Atacantul Florin Costea de la Universitatea Craiova, care l-a înlocuit în lotul echipei României pe Adrian Mutu, accidentat, a declarat că îşi doreşte să demonstreze miercuri, în amicalul cu Letonia, că nu a ajuns întâmplător printre "tricolori".

"Sunt tare bucuros, însă nu chiar atât de tare, pentru că trebuie să înlocuiesc un jucător accidentat, mai ales că acesta este Adrian Mutu. Aş fi vrut să fiu alături de el în echipă. Ştiu ce înseamnă să te accidentezi. Dacă voi fi folosit, voi încerca să dau totul pentru a demonstra că nu am ajuns întâmplător la echipa naţională. Le mulţumesc celor de acolo pentru încrederea acordată", a spus Costea.

Conform medicului echipei naţionale a României, Pompiliu Popescu, Adrian Mutu a suferit o luxaţie posterioară de cot stâng, medicii aplicându-i o faşă gipsată.

Partida amicală România - Letonia se va disputa, miercuri, de la ora 20.45, pe Stadionul Tineretului din Urziceni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici