Mutu: Aceasta este mentalitatea suporterului stelist, să înjure

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, luni, pe site-ul său, că probabil va fi înjurat tot meciul de suporterii stelişti în disputa din Liga Campionilor, adăugând că aceasta este mentalitatea fanilor "roş-albaştri".

12 afișări
Imaginea articolului Mutu: Aceasta este mentalitatea suporterului stelist, să înjure

Mutu: Aceasta este mentalitatea suporterului stelist, să înjure (Imagine: Mediafax Foto)

"Probabil mulţi fani de-ai mei se întreabă şi sunt curioşi care va fi atmosfera şi cum voi fi primit miercuri seară în Ghencea pentru a juca meciul Liga Campionilor contra echipei lui George Becali. Cred că va fi o atmosferă ostilă împotriva mea, probabil mă vor fluiera şi mă vor înjura tot meciul. Nu mă va afecta chiar deloc, dimpotrivă, mă va motiva şi mai mult. Aceasta este mentalitatea suporterului stelist pentru că sunt sigur că dacă aş fi jucat pe oricare alt stadion din ţară acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Sper să batem Steaua şi să ne calificăm...de restul nu mă interesează", a spus Mutu.

Meciul Steaua - Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

 


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici