Mutu: Am demonstrat că avem caracter

Atacantul Adrian Mutu a declarat, joi, la finalul meciului pe care AC Fiorentina l-a câştigat, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Rosenborg Trondheim, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei UEFA, că jucătorii echipei italiene au demonstrat că au caracter.

2 afișări
Imaginea articolului Mutu: Am demonstrat că avem caracter

Mutu: Am demonstrat că avem caracter

"Am văzut o Fiorentina puternică şi am demonstrat că avem caracter. Am început bine meciul, am trecut peste critici şi am obţinut un rezultat bun. Sper să dăm satisfacţie în continuare suporterilor. Vom merge pe drumul nostru fără să ne uităm în curtea altor formaţii. Am învins o echipă bună, iar golul este important pentru că a ajutat formaţia să câştige", a spus Mutu citat de Datasport.

Internaţionalul român, autorul singurului gol al întâlnirii de la Trondheim, a primit nota 7 din partea site-urilor goal.com, violanews.com, fiorentina.it şi firenzeviola.it. "Pentru el nu contează dacă terenul este secetos sau noroios, îngheţat sau verde. Nu se schimbă nimic. Datorită capacităţilor sale a înţeles unde va respinge portarul şutul lui Gobbi şi a marcat nestingherit. Această echipă a Fiorentinei nu poate exista fără român", a scris goal.com.

"Şi de această dată piciorul său a adus victoria. Mutu a fost peste tot, pe dreapta, pe stânga, în centru, chiar şi în apărare când a fost nevoie de el. Păcat că a exagerat cu încercările individuale", a notat violanews.com.

"A înscris unicul gol şi acest lucru este important. A mai avute câteva faze bune, dar s-a dovedit egoist în momentele când putea dubla avantajul Fiorentinei. Inteligent în final când a ţinut mingea de propria poartă", a scris fiorentina.it.

"A deschis sarabanda ocaziilor printr-o fază stratosferică, dar Montolivo a ratat ţinta. A înscris un gol facil, dar are meritul să fi fost la locul potrivit în momentul potrivit. Pe parcursul meciului a fost iritat când mijlocaşii săi greşeau pasele, dar în fin al a luptat cu multă ardoare", a notat firenzeviola.it.

Atacantul Adrian Mutu a marcat golul victoriei pentru echipa sa, Fiorentina, în meciul câştigat, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa formaţiei norvegiene Rosenborg Trondheim, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Cupei UEFA. Mutu, care a fost integralist, a marcat în minutul 16.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici