Mutu: Am o misiune importantă, aceea de a face fericit un popor întreg

Atacantul Adrian Mutu i-a transmis fetiţei sale Adriana, care a împlinit doi ani, că o iubeşte mult şi regretă că nu poate fi alături de ea, dar a subliniat că are o misiune importantă, aceea de a face fericit un popor întreg prin intermediul echipei naţionale, informează site-ul jucătorului.

12 afișări
Imaginea articolului Mutu: Am o misiune importantă, aceea de a face fericit un popor întreg

Mutu: Am o misiune importantă, aceea de a face fericit un popor întreg (Imagine: Mediafax Foto)

"Cu ocazia zilei de naştere a fetiţei mele Adriana, care împlineşte astăzi doi anişori, vreau să îi urez «La mulţi ani!» şi să îi transmit că o iubesc mult. Îmi pare rău că nu pot fi alături de cele trei femei din viata mea (n.r. - soţia Consuleo şi fetiţele Adriana şi Maya Vega) în această zi specială, dar am o misiune importantă. Aceea de a face fericit un popor întreg prin intermediul echipei naţionale", a scris Mutu pe blogul site-ului personal.

Atacantul român a adăugat că după meciul cu Franţa nu a adormit decât pe la 3 dimineaţa. "Din păcate, am avut o perioadă mai grea şi poate de aceea cu Franţa nu mi-a ieşit jocul cum mi-aş fi dorit. De altfel, după meci, nu am putut să adorm decât pe la 3 dimineaţa. Vă mulţumesc însă tuturor pentru susţinere şi vă promit că la ora partidei cu Italia voi fi pregătit şi voi da totul. Fiţi alături de noi în continuare şi nu vă vom dezamăgi!", a subliniat Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici