Mutu ar putea ajunge la Inter

Directorul sportiv al AC Fiorentina, Pantaleo Corvino, îşi doreşte, acum, împrumutul pentru şase luni al atacantului echipei Inter Milano, Mario Balotelli, şi îi oferă în schimb campioanei Italiei prima opţiune de cumpărare, în vară, a lui Adrian Mutu, informează site-ul violaplanet.com.

12 afișări
Imaginea articolului Mutu ar putea ajunge la Inter

Mutu ar putea ajunge la Inter (Imagine: Mediafax Foto)

"Directorul sportiv al clubului Fiorentina, Pantaleo Corvino, i-a propus clubului Inter să-l cedez împrumut pentru şase luni pe Balotelli. În schimb, Inter ar avea cale liberă pentru a-l aduce, în iunie, pe românul Adrian Mutu, care a decis de mai mult timp să plece de la clubul toscan la sfârşitul sezonului. Jucătorul ar sosi la Milano pentru 14,6 milioane de euro, plus un fotbalist împrumut", notează site-ul italian.

 

Sursa citată precizază că motivul pentru care trecerea internaţionalului român la clubul de pe arena Giuseppe Meazza nu se realizează în această iarnă este că gruparea din Florenţa doreşte să cedeze un alt atacant în această perioadă de mercato, pe Giampaolo Pazzini. "Tranzacţia nu se realizează în această perioadă de transferuri de iarnă, deoarece Fiorentina încercă să-l convingă pe Giampaolo Pazzini să meargă la Udinese, pentru a-l putea aduce, din iunie, pe înlocuitorul ideal pentru fotbalistul român, atacantul Fabio Quagliarella", adaugă site-ul toscan.

Adrian Mutu a fost, potrivit presei din Italia, foarte aproape să părăsească clubul din Florenţa şi la începutul acestui sezon, formaţia AS Roma făcând o ofertă pentru achiziţionarera jucătorului român. Totuşi, Mutu a refuzat propunerea venită din partea echipei din capitala Italiei şi şi-a prelungit contractul cu gruparea pregătită de Cesare Prandelli.

Internaţionalul român în vârstă de 30 de ani a mai fost legitimat la clubul din Milano, în 2000, atunci când Inter l-a transferat de la Dinamo Bucureşti, dar Mutu nu a jucat decât 10 partide pentru milanezi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici