Mutu ar putea fi căpitan al Fiorentinei în Liga Campionilor

Atacantul Adrian Mutu ar putea fi căpitanul echipei Fiorentina la partidele susţinute de gruparea toscană în Liga Campionilor, în timp ce pentru meciurile din campionat banderola i-ar reveni lui Riccardo Montolivo, informează, sâmbătă, cotidianul Gazzetta dello Sport.

10 afișări
Imaginea articolului Mutu ar putea fi căpitan al Fiorentinei în Liga Campionilor

Mutu ar putea fi căpitan al Fiorentinei în Liga Campionilor (Imagine: Mediafax/AFP)

"Alegerea lui Riccardo Montolivo arată că Fiorentina vrea să se bazeze pe tineri şi este cu atât mai bine cu cât acesta este italian. Însă în Liga Campionilor este foarte important rolul de căpitan, iar Montolivo nu are încă destulă experienţă. Din acest motiv, antrenorul Cesare Prandelli s-a gândit la Adrian Mutu. Un star de valoare europeană. Omul potrivit pentru a se confrunta cu marii arbitri. banderola pentru Champions League ar fi şi un mod de a-l premia pe Mutu pentru decizia de a rămâne la Fiorentina, refuzând oferte financiare mult mai avantajoase", scrie Gazzetta dello Sport.

Gazzetta dello Sport notează că ideea lui Prandelli este pe placul preşedintelui Andrea Dell Valle, deoarece Montolivo a fost mereu "copilul" preferat, în timp ce Mutu a fost un pariu câştigat. "Ideea cu doi căpitani are şi acordul preşedintelui. Acum, decizia aparţine echipei", notează publicaţia italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici