Mutu ar putea reveni după accidentare mai repede decât s-a estimat

Atacantul formaţiei Fiorentina, Adrian Mutu, ar putea reveni mai repede decât s-a estimat iniţial după accidentarea la genunchiul stâng suferită în meciul cu AS Roma, din etapa a XXIV-a a campionatului Italiei, susţine site-ul violanews.com.

14 afișări
Imaginea articolului Mutu ar putea reveni după accidentare mai repede decât s-a estimat

Mutu ar putea reveni după accidentare mai repede decât s-a estimat (Sursa: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Mutu ar putea reveni pe teren peste mai puţin de două săptămâni, la meciul cu Siena, din etapa a XXVII-a din Serie A. "Adrian Mutu este cu siguranţă mai bine. Medicii au vorbit despre o pauză de patru săptămâni. Însă verificările succesive au arătat progrese foarte importante. Suficient pentru a se presupune că Mutu va putea fi în teren la meciul cu Siena. Fundamental va fi ca în următoarele zile lucrurile să evolueze bine pentru că Prandelli nu va risca nimic pentru un jucător atât de important",scrie violanews.com.

Adrian Mutu a suferit o întindere a ligamentului colateral intern în urma meciului cu AS Roma, iar medicii au estimat că urma să fie indisponibil patru săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici