Mutu: Avem avantaj, suntem în continuare pe locul 4

Atacantul Adrian Mutu a declarat, duminică, după remiza de pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Sampdoria Genova, că echipa AC Fiorentina are avantaj, deoarece se află în continuare pe locul patru în clasament, poziţie ce asigură participarea în Liga Campionilor, informează site-ul fiorentina.it.

14 afișări
Imaginea articolului Mutu: Avem avantaj, suntem în continuare pe locul 4

Mutu: Avem avantaj, suntem în continuare pe locul 4 (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem în continuare pe locul patru, cu trei etape înainte de final, şi asta este în avantajul nostru. În meciul cu Sampdoria am fost puternici, păcat că am primit golul în ultimul minut de joc. Milan şi Sampdoria sunt în continuare în urma noastră, dar calendarul ne avantajează. Acum ne gândim să ne calificăm în finala Cupei UEFA, iar apoi să terminăm pe locul patru în campionat", a spus Mutu.

Agenţia goal.com l-a notat cu 7 pe Mutu. "Fenomenul a ieşit din nou la rampă. A transformat un penalti pe care tot el l-a obţinut. Când a avut mingea la picior, fundaşii Sampdoriei tremurau", a scris goal.com.

Site-urile violanews.com, calciotoscano.it şi firenzeviola.it i-au acordat nota 7 internaţionalului român. "Sezon de excepţie pentru românul cu gambe fine. A suferit o bună parte din meci, dar loviturile sale au venit în final. A pasat decisiv la golul lui Vieri, a obţinut un penalti pe care l-a transformat cu o lejeritate dezarmantă", a scris violanews.com.

"Din păcate pasa la golul lui Vieri şi penaltiul transformat de Mutu nu au fost de ajuns pentru o victorie a Fiorentinei", a notat calciotoscano.it.

"După o jumătate de oră de acomodare, românul a început să creeze probleme apărării adverse. I-a pasat decisiv lui Vieri, dar magia a venit puţin mai târziu când a obţinut penaltiul. Prestidigitator", a scris firenzeviola.it.

Agenţia Datasport şi site-urile fiorentina.it şi fiorentinanews.com l-au notat cu 6,5 pe Mutu. "A obţinut un penalti, l-a transformat, dar în rest a fost bine anihilat de apărarea adversă", a scris Datasport.

"Românul a încercat, dar nu a fost în cea mai bună zi. Cu toate aceastea şi-a arătat stofa de campion. A dat o pasă de gol, a scos un penalti pe care l-a transformat", a notat fiorentina.it.

"Un meci care a început foarte prost pentru român. Apoi, şi-a intrat în ritm şi a pasat decisiv la golul lui Vieri. În final a inventat şi a realizat un penalti. Păcat că toate acestea nu au servit decât în mică măsură Fiorentinei", a scris fiorentinanews.com.

Atacantul Adrian Mutu a înscris un gol şi a dat o pasă decisivă în partida pe care echipa AC Fiorentina a terminat-o la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (0-0), cu formaţia Sampdoria Genova, în etapa a XXXV-a a campionatului Italiei.

Mutu a scos şi a transformat penaltiul din minutul 84, după ce iniţial dăduse centrarea la golul înscris de Vieri, în minutul 78. Sampdoria a deschis scorul prin Maggio, în minutul 62, şi a egalat la ultima fază de joc prin Gastaldello, în minutul '90+4.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici