Mutu: Bosnia-Herţegovina nu mi se pare o echipă de nebătut, e la acelaşi nivel cu noi

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că naţionala Bosniei-Herţegovina, adversara de vineri din preliminariile Campionatului European din Polonia şi Ucraina, nu este o echipă de nebătut, aceasta fiind la acelaşi nivel cu reprezentativa României.

87 afișări
Imaginea articolului Mutu: Bosnia-Herţegovina nu mi se pare o echipă de nebătut, e la acelaşi nivel cu noi

Mutu: Bosnia-Herţegovina nu mi se pare o echipă de nebătut, e la acelaşi nivel cu noi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"La nivel mental şi fizic suntem la fel de pregătiţi ca în Bosnia. Sper să facem un alt meci, pentru că acolo am jucat slab. Sincer, Bosnia nu mi se pare o echipă de nebătut. O să fie mai bine şi pentru noi. Ei au poate un atu psihologic că ne-au bătut acolo, dar noi i-am simţit puţin şi poate am fost şi speriaţi de toată tevatura din jurul Bosniei. Cred că e o echipă la nivelul nostru, orice rezultat e deschis. Ne jucăm ultima şansă cu încredere pentru că nu avem nimic de pierdut, ci doar de câştigat", a spus Mutu.

Adrian Mutu a afirmat că nu a renunţat la banderola de căpitan al echipei naţionale, deoarece nu a avut nicio discuţie cu selecţionerul Răzvan Lucescu pe seama acestui subiect. "De acum încolo să ne gândim la meciul cu Bosnia. Mai avem câteva zile în care concentrarea trebuie să fie la maxim. Nu a fost nicio discuţie legată de banderolă. Între noi nu s-a discutat nimic. Va fi alegerea lui Răzvan şi nu va fi nicio problemă pentru mine cine va fi căpitanul. Va trebui să-l întrebaţi pe el. Şi eu şi Ciprian ne gândim la gol, este meseria noastră. Jucăm pentru a da goluri. Sper să înscriem amândoi şi să câştigăm, acesta e cel mai important lucru", a adăugat Mutu.

Componenţii echipei naţionale au participat, miercuri, la spectacolul caritabil "Suflet pentru suflet", organizat în beneficiul copiilor din trei centre de plasament.

Echipa naţională a României întâlneşte vineri, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, selecţionata Bosniei-Herţegovina în preliminariile Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici