Mutu: Cred că este un rezultat echitabil

Jucătorul Adrian Mutu a declarat, marţi, la Pro Tv, că rezultatul de egalitate înregistrat în partida AC Fiorentina - Steaua Bucureşti, scor 0-0, din etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, este echitabil ţinând cont de modul în care s-a jucat.

6 afișări
Imaginea articolului Mutu: Cred că este un rezultat echitabil

Mutu: Cred că este un rezultat echitabil (Imagine: Mediafax Foto)

"E trist pentru cã nu am câştigat, chiar dacă am făcut un meci bun. Am întâlnit o echipã Steaua, care a prins o zi bună, s-a apãrat foarte bine, care a jucat pe contraatac. După aspectul jocului puteam să câştigăm şi noi, şi ei, cred că e un rezultat echitabil. Cum celălalt meci s-a încheiat 1-1, deci suntem toţi acolo, la un punct-două diferenţă una de alta şi totul e deschis şi fiecare păstrează şanse de calificare", a spus Mutu.

Adrian Mutu a precizat că a fost ciudat să evolueze împotriva Stelei, o echipă românească, iar "clinciurile" din teren au fost în limitele fair-play-ului. "A fost ciudat să joc împotriva Stelei, pentru că ştiu mulţi băieţi de la echipa naţională. Am avut clinciuri cu majoritatea, pentru că atunci când jucăm căutăm să ne apărăm tricoul pe care îl îmbrăcăm. Au fost clinciuri, dar în limita fair-playului", a menţionat fotbalistul echipei AC Fiorentina.

Întrebat dacă ştie că patronul echipei Steaua i-a cerut lui Bănel Nicoliţă să-l provoace pentru a fi eliminat, Mutu a răspuns: "Nicoliţă e băiat cu bun simţ şi nu cred că ar fi făcut aşa ceva, chiar dacă îi spunea patronul. Nu contează ce spune Gigi Becali, e păcat că nu am câştigat".

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, în deplasare, în compania formaţiei italiene Fiorentina, contând pentru etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor, reuşind să câştige primul punct în actuala ediţie a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici