Mutu: Dedic victoria suporterilor Fiorentinei şi celor dinamovişti

Atacantul român al echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat miercuri, la finalul meciului câştigat în compania formaţiei Steaua, scor 1-0, că dedică victoria suporterilor grupării italiene şi fanilor dinamovişti.

21 afișări
Imaginea articolului Mutu: Dedic victoria suporterilor Fiorentinei şi celor dinamovişti

Mutu: Dedic victoria suporterilor Fiorentinei şi celor dinamovişti (Imagine: Mediafax Foto)

"Dedic victoria tuturor suporterilor Fiorentinei pentru că ei sunt foarte importanţi pentru noi şi mai ales pentru cei care au fost aici şi au înfruntat frigul pentru noi. Bineînţeles că le dedic victoria şi dinamoviştilor", a spus Adrian Mutu, care a evoluat şi la Dinamo.

Mutu a fost deranjat mai mult de suporterii stelişti care îl apostrofau pe mijlocaşul Florin Lovin decât de cei care îl huiduiau pe el. "Ne-am calificat şi asta a fost cel mai important. Mi-am dorit doar să câştigăm. Eu personal nu am nimic cu Steaua, dar faptul că am jucat la Dinamo probabil că nu convine suporterilor stelişti. Ce m-a deranjat cel mai mult a fost că îl luau la mişto pe Lovin când punea piciorul pe minge. E un jucător al Stelei şi nu era normal să-l trateze aşa, dar la noi se mai întâmplă", a explicat Mutu.

Atacantul român crede că formaţia italiană poate ajunge în finala Cupei UEFA. "Dacă Steaua a jucat aici înseamnă că are faţă de Liga Campionilor, dar s-a văzut că nu a fost mai bună decât Bayern, Fiorentina şi Lyon. Cred că putem ajunge departe în Cupa UEFA pentru că am demonstrat anul trecut când am ajuns în semifinale şi cu puţin noroc puteam ajunge chiar în finală", a mai spus Mutu.

Citeşte şi

Steaua a ratat calificarea în 16-imile Cupei UEFA (Galerie Foto)

Becali: Ar fi trebuit să avem un penalti

Becali: Să vină unul să dea banii şi dau clubul

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici