Mutu e dorit de trei echipe din Franţa

Atacantul Adrian Mutu are oferte de la Montpellier, Toulouse şi Saint Etienne, a declarat, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, agentul jucătorului, Ludovic Fattizzo.

183 afișări
Imaginea articolului Mutu e dorit de trei echipe din Franţa

Mutu e dorit de trei echipe din Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu se simte foarte bine la Ajaccio, mai are doi ani de contract, a marcat 13 goluri şi a lovit bara de opt ori, dacă mingea intra în poartă la aceste ratări, ar fi fost pe locul trei în topul golgheterilor. E căutat de alte echipe franceze precum Montpellier, Toulouse şi Saint Etienne şi sincer l-aş putea duce în alt loc, vorbind cu preşedintele, pentru că el are un salariu foarte mare pentru un club ca Ajaccio", a declarat Ludovic Fattizzo.

Adrian Mutu, în vârstă de 34 de ani, a venit la Ajaccio vara trecută, fiind transferat de la Cesena.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici