Mutu: E o mare onoare să fiu căpitanul Petrolului, sunt primul care respectă ce spune antrenorul

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marţi, într-un interviu acordat site-ului oficial al grupării Petrolul Ploieşti, că este o mare onoare să fie căpitanul echipei prahovene şi a menţionat că este primul care respectă ceea ce spune antrenorul Cosmin Contra.

108 afișări
Imaginea articolului Mutu: E o mare onoare să fiu căpitanul Petrolului, sunt primul care respectă ce spune antrenorul

Adrian Mutu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Este o mare onoare pentru mine să fiu căpitanul Petrolului. Acest lucru îmi dă o şi mai mare responsabilitate, reprezint clubul şi sunt primul care respectă ce ne spune antrenorul Cosmin Contra", a spus Mutu.

El a afirmat că mulţi oameni s-au grăbit să tragă concluzii în ceea ce îl priveşte şi a precizat că le va răspunde acestora în teren. "Golurile din amicale sunt mai puţin importante, contează doar pentru moralul atacanţilor. E bine că am înscris, mulţi s-au grăbit să tragă unele concluzii în privinţa mea, dar eu le voi răspunde prin muncă şi prin ce voi face pe teren. Obiectivele mele personale sunt şi cele ale echipei. Ne dorim să câştigăm atât campionatul, cât şi Cupa", a menţionat atacantul.

Adrian Mutu speră să debuteze oficial la Petrolul cu o victorie. "E foarte important pentru noi să începem cu o victorie la Braşov, deşi suntem conştienţi că vom avea un meci greu, va fi foarte frig, iar terenul mai mult ca sigur o să fie îngheţat. În acelaşi timp, abia aştept să joc pe «Ilie Oană». Am avut parte de cea mai frumoasă prezentare din viaţa mea şi ţin să le mulţumesc încă o dată suporterilor pentru simpatia şi suţinerea lor. Sper să le răsplătesc această afecţiune prin evoluţiile mele. Îi aşteptăm la stadion, avem nevoie de susţinerea lor pentru că doar împreună vom reuşi să ne atingem obiectivele", a explicat Mutu.

Atacantul le-a transmis suporterilor ploieşteni care îl contestă pe patronul Dan Capră că acesta este susţinut de jucători pentru ceea ce face la Petrolul Ploieşti. "Am înţeles că există şi câteva voci ale suporterilor care îl contestă pe patronul Dan Capră. Noi suntem uniţi şi îl susţinem, ceea ce a făcut el pentru Petrolul este un lucru extraordinar. Le transmit miilor de fani ploieşteni să-i oprească pe cei care vor să destabilizeze clubul şi să strice atmosfera existentă la echipă", a precizat Mutu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici