Mutu este aproape de prelungirea contractului cu Fiorentina (presă)

Atacantul Adrian Mutu este aproape de prelungirea contractului cu AC Fiorentina, potrivit site-ului violanews.com, care susţine că internaţionalul român ar urma să semneze un nou acord valabil până în 2012, cu un salariu anual de 2,5 milioane de euro.

2 afișări
Imaginea articolului Mutu este aproape de prelungirea contractului cu Fiorentina (presă)

Mutu este aproape de prelungirea contractului cu Fiorentina (presă)

Sursa citată notează că salariul care i-ar fi fost propus lui Mutu de conducerea clubului italian reprezintă o încălcare a regulii privind plafonul salarial de la gruparea viola.

Presa italiană a mai scris şi la începutul anului că Mutu ar urma să semneze un nou acord cu Fiorentina şi vorbea la momentul respectiv despre un salariu anual de 3 milioane de euro. Informaţia a fost dezminţită atunci de conducerea clubului italian.

Actualul contract al lui Mutu cu Fiorentina expiră în 2011 şi, potrivit presei, internaţionalul român are un salariu de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici