Mutu: Îmi doresc mult să revin în teren

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, care a devenit coproprietarul unui restaurant din Florenţa, a declarat la inaugurarea localului "Nove", că îşi doreşte mult să revină în teren, după o perioadă lungă de suspendare, informează violanews.com.

18 afișări
Imaginea articolului Mutu: Îmi doresc mult să revin în teren

Mutu: Îmi doresc mult să revin în teren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi doresc mult să revin în teren. Acest restaurant mă leagă şi mai mult de oraş", a spus Mutu, vineri seară.

La eveniment au fost prezenţi mai mulţi fotbalişti de la Fiorentina (Gilardino, Gamberini, Marchionni, Cerci, Pasqual, Santana, D'Agostino), precum şi tehnicianul Sinişa Mihajlovici. "Îmi face plăcere să-l văd pe Adrian zâmbitor, dar asta nu înseamnă că vom veni în fiecare seară să mâncăm aici", a glumit tehnicianul. "În 20 de zile va reveni după suspendare, iar apoi vom vedea când va putea să joace", a adăugat Mihajlovici.

Potrivit violanews.com, suporterii Fiorentinei consideră că nimic nu este imposibil cu Adrian Mutu pe teren. "Adrian este vital. Cu el în teren, cu determinarea sa, nimic nu este imposibil", a declarat Stefano Sartoni, preşedintele asociaţiei de suporteri Collettivo Autonomo Viola.

Atacantul Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an. El ar putea reveni pe teren la meciul pe care Fiorentina îl are programat la 31 octombrie, cu Catania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici