Mutu, locul 3 în topul dezastrelor financiare ale echipei Chelsea

Internaţionalul român Adrian Mutu ocupă locul 3 într-un top al dezastrelor financiare ale echipei Chlesea, ierarhie realizată de cotidianul The Sun, în care figurează jucători cumpăraţi cu bani mulţi şi care au dezamăgit.

33 afișări
Imaginea articolului Mutu, locul 3 în topul dezastrelor financiare ale echipei Chelsea

Mutu, locul 3 în topul dezastrelor financiare ale echipei Chelsea (Imagine: Mediafax Foto)

Mutu a fost achiziţionat de Chelsea în 2003, cu 16 milioane de lire sterline. "Chelsea a cheltuit 16 milioane de lire sterline pentru Mutu în 2003, dar a fost concediat pentru că a consumat cocaină un an mai târziu. Chelsea l-a lăsat să plece gratis, iar jucătorul a semnat cu Juventus după ispăşirea perioadei de suspendare de şapte luni. Oricum, Mutu este obligat acum să plătească grupării Chelsea pagube de peste 13 milioane de lire sterline", scrie The Sun.

Prima poziţie a topului este ocupată de Andrei Şevcenko (30 de milioane de lire sterline), cel mai scump jucător din istoria fotbalului englez. Şevcenko a marcat doar nouă goluri în 49 de meciuri din campionatul Angliei. Pe locul doi se află argentinianul Hernan Crespo, cumpărat pentru 16, 8 milioane de lire sterline.

Mutu este urmat, în ordine, de Juan Sebastian Veron (15 milioane de lire sterline), Shaun Wright-Phillips (21 milioane de lire sterline), Damien Duff (17 milioane de lire sterline), Geremi (7 milioane de lire sterline), Scott Parker (10 milioane de lire sterline), Asier Del Horno (8 milioane de lire sterline) şi Khalid Bhoularouz (8 milioane de lire sterline).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici