Mutu, mesaj misterios pe Twitter. Presa franceză îl dă la Ajaccio după apariţia fotografiei - FOTO

Atacantul echipei Cesena, Adrian Mutu, a postat în noaptea de marţi spre miercuri pe contul său de Twitter un desen reprezentând un cap de maur cu o basma legată pe frunte aflat pe emblema clubului francez Ajaccio cu care se află în tratative.

366 afișări
Imaginea articolului Mutu, mesaj misterios pe Twitter. Presa franceză îl dă la Ajaccio după apariţia fotografiei - FOTO

Mutu a postat pe Twitter un cap de maur, desen aflat pe emblema clubului Ajaccio (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Chiar dacă fotbalistul român nu a făcut niciun comentariu, desenul, care reprezintă de asemenea şi steagul insulei Corsica, a fost interpretat de presa franceză ca un mesaj că Adrian Mutu a ajuns la un acord cu Ajaccio în privinţa contractului său.

Site-ul topmercato.com susţine că transferul atacantului de 33 de ani la gruparea franceză este "iminent". De asemenea, site-ul revistei L'Equipe titrează "Mutu, în sfârşit la Ajaccio?" şi menţionează că jucătorul român se afla în urmă cu câteva zile la Paris împreună cu prietenul său, Zlatan Ibrahimovici, component al echipei PSG.

Luni, preşedintele grupării Ajaccio, Alain Orsoni, afirma că mizează în atragerea atacantului Adrian Mutu către echipa franceză pe un salariu probabil "acceptabil" şi pe faptul că îi oferă românului încrederea unui club de pe "o insulă primitoare". Conform sportune.fr, Orsoni a declarat că Mutu ar urma să aibă la Ajaccio, dacă va ajunge acolo, un salariu "departe de jumătatea sumei pe care o primeşte în Italia".

Sportune.fr scrie că, având în vedere faptul că românul este plătit la Cesena cu 150.000 de euro pe lună, salariul lunar al lui Mutu la Ajaccio ar fi mai mic de 75.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici