Mutu: Neţoiu oferă mai mult decât Becali pentru calificarea naţionalei în sferturi la CE

Atacantul Adrian Mutu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Gigi Neţoiu a oferit jucătorilor din naţionala României 600.000 de euro drept primă pentru o eventuală calificare din grupa C la Euro-2008, mai mult decât finanţatorul stelist Gigi Becali, care a promis 500.000 de euro.

10 afișări
Imaginea articolului Mutu: Neţoiu oferă mai mult decât Becali pentru calificarea naţionalei în sferturi la CE

Mutu: Neţoiu oferă mai mult decât Becali pentru calificarea naţionalei în sferturi la CE

"Eu am auzit de 500.000 pentru ieşirea din grupe de la Gigi Becali. Nu asta e motivaţia noastră principală. Nu avem nevoie de o astfel de motivaţie. Dar dacă e un semn de recunoştinţă, care e problema? Oricine poate să o facă. Aseară s-au prezentat în cantonament Gigi Neţoiu (n.r. - finanţatorul Daciei Mioveni) şi Viorel Păunescu (n.r. - om de afaceri, fost preşedinte al Stelei) şi au zis că o să dea 600.000, mai mult decât Gigi Becali, aşa că avem 1,7 milioane până acum. A venit nea Gigi Neţoiu şi m-a întrebat: «cât vă dă Gigi, mă?». Şi i-am spus că am auzit de 500.000, iar el atunci a zis atunci: «vă dau eu 600.000, să dau mai mult decât Gigi Becali». Şi aşa o să vină şi Borcea... dar important e să trecem noi de grupă", a spus Mutu.

Gigi Becali a anunţat, zilele trecute, că va oferi o primă de 5,5 milioane pentru jucătorii echipei naţionale a României dacă vor câştiga Campionatul European din această vară şi apteaptă să vadă dacă DNA va ancheta oferta sa. "Voi oferi o primă de 5,5 milioane pentru echipa naţională împreună cu staff-ul tehnic. Voi da 500.000 dacă trec de faza grupelor, două milioane dacă ajung în finală şi trei milioane dacă o şi câştigă", a spus Gigi Becali, anchetat penal de DNA pentru fapte de corupţie. Finanţatorul stelist a precizat că selecţionerul Victor Piţurcă şi preşedintele FRF, Mircea Sandu, au fost de acord cu premierea "tricolorilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici