Mutu: Nu cred că Reghe se preta să ia bani din pariuri. Dinu trebuie să probeze acuzaţiile

Atacantul formaţiei Ajaccio Adrian Mutu a declarat marţi, pentru Prosport, că nu crede că Laurenţiu Reghecampf a fost implicat în meciuri aranjate, aşa cum susţine Cornel Dinu, precizând că administratorul delelgat al FC Dinamo trebuie să probeze acuzaţiile la adresa actualului antrenor al Stelei.

151 afișări
Imaginea articolului Mutu: Nu cred că Reghe se preta să ia bani din pariuri. Dinu trebuie să probeze acuzaţiile

Adrian Mutu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Îl cunosc foarte bine pe Reghe. Nu cred că se preta să ia bani din pariuri. E antrenorul cel mai mare în momentul de faţă şi poate multă lume nu acceptă treaba asta. Mie îmi pare rău că s-a ajuns aici. Vorbim de un un meci Energie Cottbus cu Bayern Munchen. Nu cred că Bayern are nevoie să trântească un meci. Nu ai cum să influenţezi un meci ca jucător. Mister Dinu dacă a făcut aceste acuzaţii, trebuie să le şi probeze." a spus Adrian Mutu pentru ProSport.

Mutu a negat că el ar fi fost implicat vreodată în astfel de meciuri trucate pentru pariuri: "Am citit şi despre mine că am trântit un meci Fiorentina-Debrecen, scor 4-3. Păi dacă puteau ăia să ne dea 10, 10 ne dădeau. Depinde de ziua pe care o prinzi. Eu când sunt în faţa porţii şi am şanse să dau gol, dau gol şi nu mă mai gândesc la nimic. Vreau doar să câştig."

Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor că Laurenţiu Reghecampf a primit suma de 200.000 de euro de la mafia sârbă a pariurilor, pentru a aranja o partidă cu Bayern Munchen, pe vremea când actualul antrenor stelist evolua la Cottbus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici