Mutu nu va juca în partida cu Austria (Video)

Atacantul Adrian Mutu nu va juca în partida pe care echipa naţională a României o va disputa în această seară, în deplasare, cu Austria, din cauza unor probleme medicale la genunchi, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

58 afișări
Imaginea articolului Mutu nu va juca în partida cu Austria (Video)

Mutu nu va juca în partida cu Austria (Imagine: Mediafax Foto)

"În cursul dimineţii zilei de azi, 1 aprilie, s-a constatat că Adrian Mutu nu va putea evolua diseară în jocul contra Austriei, programat de la ora 20.30 (21.30 - ora României) pe «Hypo Worthersee Arena» din Klagenfurt în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2010, zona Europa, grupa a 7-a. Internaţionalul nostru resimte dureri la genunchiul mai demult afectat şi, după ce va reveni la Firenze, va fi supus unei intervenţii chirurgicale. În aceste condiţii, selecţionerul Victor Piţurcă are la dispoziţie pentru jocul de diseară cu 20 de jucători, cunoscut fiind faptul că Florin Costea este suspendat", se menţionează pe site-ul citat.

Atacantul Adrian Mutu şi-a întrerupt pregătirea pentru 15 minute, în timpul antrenamentului de marţi al echipei naţionale a României din Austria, revenind pe gazon doar după ce a primit îngrijiri la piciorul drept din partea masorului primei reprezentative. La conferinţa de presă de după şedinţa de pregătire, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat că Adrian Mutu resimte unele dureri la genunchi după meciul cu Serbia de la Constanţa, iar din această cauză jucătorul este incert pentru partida cu Austria.

Meciul Austria - România, cotând pentru grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010, va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, pe arena Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, şi va fi transmis de Pro TV.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici