Mutu: Pentru mine începe un nou sezon

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marţi seară, că pentru el începe un nou sezon, după ce a reuşit să marcheze două goluri pentru Fiorentina în meciul cu Debrecen, din etapa a treia a grupei a grupei E a Ligii Campionilor.

19 afișări
Imaginea articolului Mutu: Pentru mine începe un nou sezon

Mutu: Pentru mine începe un nou sezon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un meci ciudat, trebuie să fim mai atenţi în apărare. Mă simt bine din punct de vedere fizic şi acesta este lucrul cel mai important. Mă aşteptam să fim pe locul doi în clasamentul grupei, anul acesta ştim mai bine ce avem de făcut. Suntem pe drumul cel bun: avem două meciuri acasă, totul depinde de noi. Pentru mine începe un nou sezon. Pentru mine Jovetici este ca un frate mai mic. Mulţumesc fanilor viola care m-au susţinut mereu. Mi s-a părut normal să mă duc în faţa lor şi să fac o plecăciune, pentru că meritau", a declarat Mutu la postul Sky, informează site-ul oficial al grupării toscane.

Atacantul Adrian Mutu a marcat două goluri în meciul pe care Fiorentina l-a câştigat, marţi, cu scorul de 4-3, în deplasare, în faţa formaţiei ungare Debrecen, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor.

Mutu, care a fost integralist, a marcat în minutele 6 şi 20. De asemenea, el a dat pasa de gol la reuşita lui Gilardino din minutul 10. Golul al patrulea al Fiorentinei a fost înscris de Santana, în minutul 37.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici