Mutu, prezentat oficial la Petrolul: Obiectivul meu este să joc toate meciurile şi să dau cât mai multe goluri

Atacantul Adrian Mutu a declarat, marţi, la prezentarea oficială, că obiectivul său la Petrolul Ploieşti este să evolueze în cât mai multe partide şi să marcheze goluri, însuşindu-şi totodată aspiraţiile echipei - cupa şi campionatul.

191 afișări
Imaginea articolului Mutu, prezentat oficial la Petrolul: Obiectivul meu este să joc toate meciurile şi să dau cât mai multe goluri

Mutu la prezentarea oficială la Petrolul: Sunt foarte bucuros că am reuşit să mă întorc acasă (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Totul a pornit de la o discuţie cu Cosmin Contra, apoi mi s-a părut o idee interesantă. Au fost nişte negocieri, nu puteam spune că sunt sută la sută jucătorul Petrolului de vreme ce nu semnasem un contract. Acum am rezolvat foarte simplu, am reziliat contractul şi am plecat. Obiectivul meu personal este să joc toate meciurile, să dau cât mai multe goluri, să ajut echipa. Trebuie să demonstrez că prin venirea mea am adus ceva nou la echipă, suntem încă în cursa atât pentru campionat cât şi pentru cupă. Sunt şi obiectivele mele personale. Din punct de vedere fizic sunt OK, sper ca într-o lună să pot fi pregătit cât mai bine posibil. Presiunea e normală, sunt obişnuit să se aştepte mult de la mine. Nu e nicio problemă, sper să pot răsplăti conducerea şi suporterii cu goluri", a declarat Mutu, care a semnat un contract valabil pentru un an şi juătate cu gruparea prahoveană.

Atacantul a precizat că în vara anului trecut a negociat cu Dinamo, dar acţionarul Ionuţ Negoiţă i-a transmis că nu intră în planurile echipei bucureştene: "Eu voiam să revin încă din vară când am negociat cu Dinamo, dar din păcate nu s-a putut. Nu am ajuns la Dinamo dar nu din cauza mea, am mai spus-o. Eu mi-am dorit, m-am simţit bine la Dinamo, făcusem o promisiune, dar domnul Negoiţă mi-a spus că planurile echipei Dinamo se bazează pe tineri şi că eu nu intru în aceste planuri. Le-am mulţumit frumos şi le-am urat succes în continuare".

Adrian Mutu regretă faptul că nu a putut să-şi încheie cariera la Fiorentina, unde a traversat cea mai bună perioadă a sa, echipă cu care a purtat discuţii înainte de a semna cu Petrolul. "Cu Fiorentina am discutat, era o idee interesantă, doar asta mă putea împiedica să vin la Petrolul, cred că toată lumea putea înţelege că e echipa mea de suflet şi că ar fi fost interesant să-mi închei cariera la Fiorentina. Le mulţumesc că s-au gândit la mine, suporterii au fost extraordinari, dar acum doar Petrolul contează, sunt jucătorul lor", a mai spus Mutu.

Atacantul român va locui la Bucureşti, alături de familie: "Voi sta la Bucureşti, voi veni şi cu familia. Fetiţele nu ştiu încă limba română, vom căuta o şcoală cu predare în limba engleză, la Bucureşti sau la Ploieşti".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici