Mutu se consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, miercuri, că se consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume şi a precizat că se simte foarte bine când demonstrează acest lucru, informează site-ul violanews.com.

204 afișări
Imaginea articolului Mutu se consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume

Mutu se consideră unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mă simt bine şi sunt fericit pentru cele două goluri marcate în meciul cu Catania. A fost o prestaţie pe care o aşteptam de mult timp, pentru a putea răsplăti afecţiunea suporterilor. Îmi place să marchez, dar nu mi-am propus să înscriu zece goluri până la finalul sezonului. Am alte ambiţii. Primele meciuri au fost bune, dar apoi am avut dificultăţi de ordin fizic. Uşor, uşor ajung la forma maximă. Mă consider unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume, altfel nu aş mai juca, şi mă simt foarte bine când demonstrez acest lucru", a spus Mutu.

El a menţionat că aşteaptă să fie reconfirmat pentru sezonul viitor. "Mai sunt şanse să prindem un loc de cupă europeană. Mai sunt 27 de puncte în joc şi trebuie să aşteptăm să vedem unde ne vom clasa. Am avut mult ghinion, iar antrenorul nostru nu a putut trimite niciodată în teren cea mai bună echipă. Situaţia mea este puţin stranie, dar aştept să fiu reconfirmat pentru sezonul viitor. Mai am un an de contract şi viitorul îmi poate rezerva multe satisfacţii. Oamenii din acest oraş s-au comportant bine cu mine, simt că fac parte din acest oraş şi asta îmi poate influenţa decizia de viitor", a precizat Mutu.

Fotbalistul român a declarat că dacă ar fi preşedintele Fiorentinei i-ar fi confirmat pentru sezonul viitor pe Adrian Mutu şi pe antrenorul Sinisa Mihajlovici. "Ceea ce mi-a spus antrenorul a ajuns în presă, dar eu nu mă supăr, accept dialogul şi criticile. Acest sezon a fost foarte greu, dar trebuie să demonstrăm că avem caracter şi să luptăm până la final. Dacă aş fi preşedinte, i-aş confirma imediat pentru sezonul viitor pe Mutu şi pe Mihajlovici. Sinisa este un antrenor special, este un personaj puternic", a spus Mutu.

Echipa AC Fiorentina a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Catania, într-un meci din etapa a XXVIII-a din Serie A. Mutu a jucat 70 de minute, a marcat două goluri şi a creat faza celui de-al treilea înscris de Gilardino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici