Mutu se simte mai bine, dar nu va juca cu AC Milan

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a fost supus, marţi, unor serii de teste medicale, în care s-a observat că starea sa de sănătate s-a ameliorat după operaţia la genunchiul drept, dar internaţionalul român nu va fi apt pentru jocul cu AC Milan, informează site-ul Fiorentinei.

10 afișări
Imaginea articolului Mutu se simte mai bine, dar nu va juca cu AC Milan

Mutu se simte mai bine, dar nu va juca cu AC Milan (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

"Condiţiile medicale ale jucătorului Adrian Mutu s-au ameliorat evident în ultimele două săptămâni: articulaţia genunchiului nu prezintă niciun edem, chiar şi după eforturi semnificative şi mai presus de toate sportivul este asimptomatic. Cu toate acestea, luând în considerare riscurile şi lipsa pregătirii fizice ce este necesară pentru un meci de campionat, Adrian Mutu va fi indisponibil pentru disputa de duminica viitoare împotriva echipei AC Milan", se precizează pe site-ul oficial al clubului din Firenze.

Adrian Mutu a fost operat, în 6 aprilie, după ce în urma artroscopiei efectuate s-a descoperit că suferă de o leziune a meniscului extern de la genunchiul stâng.

Gruparea Viola precizează că pe lângă problemele pe care le are la genunchiul drept, atacantul român este nevoit să fie supus şi unei intervenţii de stabilizare la cotul stâng, la care a suferit două leziuni în decursul acestui sezon. "Sportivul român va fi supus unor intervenţii chirurgicale de stabilizare la cotul care a fost luxat anterior. Operaţia va fi efectuată Florenţa în timpul acestei săptămâni de către doctorii Carlo Bufalini şi Renzo Angeloni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici