Mutu şi-a întrerupt antrenamentul pentru 15 minute

Atacantul Adrian Mutu şi-a întrerupt pregătirea pentru 15 minute, în timpul antrenamentului de marţi al echipei naţionale a României din Austria, revenind pe gazon doar după ce a primit îngrijiri la piciorul drept din partea masorului primei reprezentative.

7 afișări
Imaginea articolului Mutu şi-a întrerupt antrenamentul pentru 15 minute

Mutu şi-a întrerupt antrenamentul pentru 15 minute (Imagine: Mediafax Foto)

Până la finalul celor 30 de minute ale antrenamentului deschise presei, atacantul s-a pregătit normal alături de coechipierii săi.

Antrenamentul echipei naţionale a României, primul de la sosirea în Austria, s-a desfăşurat, marţi, la Klagenfurt, pe stadionul formaţiei FC Welzenegg din liga a patra. Baza sportivă în care s-au pregătit "tricolorii" a fost folosită de câteva selecţionate participante la Campionatul European din Austria şi Elveţia din 2008.

Şedinţa de pregătire condusă de Victor Piţurcă a început la ora 12.50, iar după o mică încălzire de 10 minute, jucătorii au fost împărţiţi în trei grupe şi au jucat 5 contra 2. La acest joc au participat directorul general Ioan Angelo Lupescu şi antrenorul secund Ştefan Iovan.

Antrenamentul a fost urmărit de pe margine de preşedintele FRF Mircea Sandu şi de directorul de relaţii internaţionale Florin Prunea.

La finalul celor 30 de minute deschise presei, jurnaliştii acreditaţi au fost conduşi în sala de conferinţe a bazei sportive. Din cauză că sala avea vedere către terenul unde se pregătea echipa naţională, organizatorii au tras jaluzele, iar ca măsură de siguranţă autocarul primei reprezentative a fost parcat în faţa ferestrelor.

Meciul Austria - România, cotând pentru grupa a 7-a din preliminariile CM-2010, va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, pe arena Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici