Mutu va fi indisponibil două săptămâni. Atacantul Petrolului a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi

Atacantul formaţiei Petrolul Ploieşti, Adrian Mutu, va fi indisponibil două săptămâni după intervenţia chirurgicală suferită la genunchiul drept, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, antrenorul Răzvan Lucescu.

69 afișări
Imaginea articolului Mutu va fi indisponibil două săptămâni. Atacantul Petrolului a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi

Adrian Mutu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Adrian a avut o mică intervenţie la genunchiul drept şi va lipsi două săptămâni. S-a preferat să se facă acest lucru pentru a nu i se pune piciorul în ghips, iar în două zile va putea face mişcare şi îşi va păstra, astfel, tonusul. Nu este nimic grav, dar regret această accidentare a lui cu totul neaşteptată, mai ales că era într-o formă excelentă, se antrena bine şi trăgea echipa după el. Sunt convins că are ambiţia de a reveni cât mai repede şi va trece cu bine peste acest episod", a afirmat tehnicianul, conform site-ului oficial al FC Petrolul.

În afară de Mutu, antrenorul Răzvan Lucescu nu îi va putea folosi pentru meciul de miercuri cu Astra Giurgiu nici pe Marinescu, Morar, Gerson şi Alcenat, toţi accidentaţi.

Echipa Petrolul Ploieşti întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, pe teren propriu, formaţia Astra Giurgiu, într-o partidă contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana.

Peste 240 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Petrolul - Astra

Peste 240 de jandarmi de la Gruparea Mobilă "Matei Basarab" Ploieşti vor fi mobilizaţi pentru a asigura ordinea şi liniştea în jurul Stadionului "Ilie Oană" din Ploieşti, la partida dintre FC Petrolul şi FC Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei României-Timişoreana.

De asemenea, peste 30 de poliţişti locali vor fi mobilizaţi în zona stadionului, acestora adăugându-se agenţii de la Inspectoratul de Poliţie Prahova.

Potrivit Jandarmeriei, partida, care se va disputa miercuri începând cu ora 20.30,  a fost catalogată drept una cu grad ridicat de risc. La acest meci sunt aşteptaţi peste 10.000 de suporteri. Circulaţia rutieră pe străzile adiacente stadionului "Ilie Oană" din Ploieşti va fi restricţionată cu câteva ore înainte de începerea partidei.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine clubului Petrolul Ploieşti, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază, precizează reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici