Mutu va putea pleca la finalul sezonului de la Fiorentina

Cotidianul Tuttosport a scris, marţi, că atacantul Adrian Mutu are o înţelegere cu preşedintele AC Fiorentina, Andrea Della Valle, prin care va putea pleca de la echipa italiană la finalul actualului sezon.

12 afișări
Imaginea articolului Mutu va putea pleca la finalul sezonului de la Fiorentina

Mutu va putea pleca la finalul sezonului de la Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto)

Sursa citată scrie că Mutu va părăsi Fiorentina în cazul în care va primi o ofertă cu un salariu anual de patru milioane de euro, informează site-ul violanews.com.

Tuttosport precizează că de serviciile internaţionalului român sunt interesate formaţiile Bayern Munchen, adversara Stelei în grupa F a Ligii Campionilor, şi Internazionale Milano, unde evoluează fundaşul Cristian Chivu.

Presa italiană a scris că Adrian Mutu, care şi-a prelungit contractul cu Fiorentina până în 2012, a fost în această vară foarte aproape de un transfer la formaţia AS Roma, care a făcut şi o ofertă oficială pentru atacantul român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici