Mutu: Veţi vedea o Românie diferită faţă de ce aţi văzut până acum

Atacantul Adrian Mutu a declarat, vineri, că trei puncte în meciul cu Franţa, din preliminariile CM 2010, ar fi foarte bune pentru echipa României, care va fi diferită faţă de ce a arătat la Euro.

11 afișări
Imaginea articolului Mutu: Veţi vedea o Românie diferită faţă de ce aţi văzut până acum

Mutu: Veţi vedea o Românie diferită faţă de ce aţi văzut până acum (Imagine: Mediafax Foto)

"Presiunea este mare pe echipa naţională în general, avem nevoie de victorie. Normal, fiind golgheterul naţionalei, ca lumea să aştepte goluri de la mine şi sper să o fac cu Franţa. Sunt optimist, jucăm acasă şi cred că putem să îi batem. Avem nevoie ca de aer de trei puncte. Nici un egal nu ar fi rău, dar o victorie ar fi ceva extraordinar. Nu ne gândim la ce e mai rău. Sper să facem un joc bun şi să avem un public care să ne ajute. O să vedeţi o Românie diferită faţă de ce aţi văzut la Euro, care îşi doreşte să câştige", a spus atacantul echipei Fiorentina la GSP TV.

Mutu a afirmat că naţionala României trebuie să arate că poate fi la acelaşi nivel cu Franţa, o echipă teoretic superioară. "Atuul nostru e forţa care vine din noi înşine, dorinţa de a arăta că suntem capabili să jucăm de la egal la egal cu o echipă mare. Va fi acelaşi gazon şi pentru noi şi pentru ei, nici foarte bun, nici foarte prost, e acceptabil. Franţa e o echipă cu o calitate mai mare decât a noastră, deci trebuie să ne fie teamă, dar fotbalul se joacă pe teren", a comentat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici