Mutu vrea opinia medicilor Fiorentinei înaintea unei eventuale operaţii

Atacatul Adrian Mutu a declarat, joi noapte, la sosirea Florenţa, că o eventuală intervenţie chirugicală la genunchiul stâng, pe care i-a recomandat-o staff-ul medical al naţionalei României, va fi stabilită doar în urma testeleor pe care le va face cu medicii Fiorentinei, informează violanews.com

17 afișări
Imaginea articolului Mutu vrea opinia medicilor Fiorentinei înaintea unei eventuale operaţii

Mutu vrea opinia medicilor Fiorentinei înaintea unei eventuale operaţii (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt preocupat deoarece durerea la genunchi ţine de două săptămâni. Vom vedea care este situaţia după un consult cu medicii Fiorentinei şi apoi vom decide ce trebuie făcut. Oricum nu va fi cazul unei perioade mai lungi de o lună de recuperare. Repet, vom vedea, doar testele medicale vor spune dacă trebuie să mă operez. Cu siguraţă la partida de duminică cu Atalanta nu voi juca pentru că atunci când forţez genunchiul mă doare. Părerea staff-ul medical român este că trebuie mă operez, să aşteptăm să vedem ce spun şi medicii Fiorentinei şi apoi voi lua o decizie.", a declarat Mutu.

Potrivit site-ului firenzeviola.it, Adrian Mutu va fi supus, vineri, unor teste medicale din partea staff-ului Fiorentinei, urmate de un consult la o clinică specializată din Roma: "Fenomenul va fi însoţit de medicii Fiorentinei la Roma, unde va fi consultat de profesorul Mariani".

Atacantul Adrian Mutu nu a evoluat, miercuri, în partida pe care reprezentativa României a disputat-o contra naţionalei Austriei, din cauza durerilor la genunchiul stâng. "Tricolorii" au pierdut, miercuri, în deplasare, scor 1-2 (1-2), meciul susţinut în compania selecţionatei Austriei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010, înregistrând a treia înfrângere în cinci meciuri disputate în grupa a 7-a.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici