Mutu vrea să rămână la Fiorentina pentru că se simte dator faţă de club

Site-ul violanews.com scrie, vineri, că atacantul Adrian Mutu, care va afla perioada suspendării în cazul de dopaj cu sibutramină la 19 aprilie, vrea să rămână la Fiorentina, deoarece se simte dator faţă de club şi faţă de coechipierii săi.

19 afișări
Imaginea articolului Mutu vrea să rămână la Fiorentina pentru că se simte dator faţă de club

Mutu vrea să rămână la Fiorentina pentru că se simte dator faţă de club (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Adrian Mutu vrea să rămână la Fiorentina pentru un fel de compensaţii, deoarece se simte dator faţă de echipă şi club, mai ales că acel gest necugetat de a lua sibutramină a provocat atâtea probleme formaţiei lui Cesare Prandelli", scrie sursa citată.

Vicepreşedintele clubului Fiorentina, Mario Cognigni, a declarat, joi, într-un interviu pentru La Nazione, că Adrian Mutu este un campion de înalt nivel, care intră în planurile grupării şi pentru viitor. "Dacă mă gândesc la ce ne-a făcut în ianuarie, mă apucă nervii, dar Adrian e un mare campion şi mereu am avut un raport de simpatie, de aceea el intră în planurile noastre de viitor", a afirmat Cognigni.

Al doilea scandal de dopaj în care este implicat Adrian Mutu a izbucnit la 28 ianuarie, când Comitetul Olimpic Italian (CONI) a anunţat că atacantul Fiorentinei a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei.

La numai 24 de ore, CONI a informat că este pozitiv şi rezultatul testului efectuat de Mutu după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, care a avut loc în 20 ianuarie.

Mutu a fost suspendat provizoriu de către CONI, începând cu 28 ianuarie, iar atacantul român a renunţat să ceară analiza probelor B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici