Mutu: Vreau să rămân la Fiorentina

Atacantul român Adrian Mutu a discutat marţi cu un suporter al echipei Fiorentina şi i-a spus acestuia că îşi doreşte să rămână la formaţia italiană, dar decizia va aparţine oficialilor clubului, informează violanews.com.

12 afișări
Imaginea articolului Mutu: Vreau să rămân la Fiorentina

Mutu: Vreau să rămân la Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să rămân la Fiorentina, dar decizia aparţine clubului", i-a spus Mutu unui suporter al Fiorentinei.

Presa italiană a scris că posibila venire a antrenorului sârb Sinişa Mihajlovici la Fiorentina, dacă Cesare Prandelli va pleca la naţionala Italiei, ar însemna şi despărţirea clubului italian de atacantul român Adrian Mutu, suspendat nouă luni după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină.

Mihajlovici şi Mutu au avut un conflict în 2003, atunci când românul juca la Chelsea Londra, iar sârbul evolua la Lazio Roma. Mihajlovici l-a scuipat pe Mutu într-un meci din Liga Campionilor şi a fost suspendat pentru opt partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici