Nadal a revenit pe terenul de antrenament pentru prima dată de la ultima accidentare

Rafael Nadal s-a confruntat cu accidentări în ultimele luni, dar, după ultimul său eşec, a revenit în sfârşit pe terenurile de antrenament ale academiei sale din Spania.

72 afișări
Imaginea articolului Nadal a revenit pe terenul de antrenament pentru prima dată de la ultima accidentare

În 2023, problemele sale nu au făcut decât să continue, acesta jucând doar patru meciuri, dintre care trei poerdute. Acum, în timp ce se pregăteşte să revină pe terenul de tenis, la Indian Wells, pentru prima dată de la ultima sa accidentare, fanii săi se întreabă dacă poate Nadal să revină şi să rămână în Top 10, unde este prezent din 2005?

De la accidentarea sa de la Melbourne, fanii tenisului din întreaga lume au aşteptat cu nerăbdare veşti despre starea sănătăţii sale lui Rafael Nadal. Recent, Nadal a fost văzut antrenându-se pe terenurile de zgură ale academiei sale pentru prima dată de la accidentare, într-o filmare scurtă a unui fan.

Turneul de la Indian Wells va fi un test critic pentru Nadal, care cu siguranţă va avea în vedere un nou triumf la Roland Garros, la jumătatea acestui an. Dacă nu va putea participa, aproape sigur se va încheia seria sa de prezenţe în Top 10 din 2005, o performanţă remarcabilă care i-a adus admiraţia şi respectul fanilor din întreaga lume.

Deoarece nu a putut concura în ultima vreme, Rafael Nadal a coborât în clasamentul ATP pe cea mai slabă poziţie din ultimele 73 de luni, fiind acum pe locul 8.

Clasamentul spaniolului a fost afectat după ce a fost nevoit să se retragă de la turneele de la Doha şi Dubai din cauza accidentării persistente. Ca urmare a faptului că nu a putut să adauge sau să apere niciun punct, el a coborât la cel mai scăzut nivel al său în clasamentul ATP din ianuarie 2017, o perioadă de 73 de luni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici