Nadal îl învinge pe Kecmanovic la Madrid, la revenirea după accidentare

Rafa Nadal a revenit după o pauză cauzată de o accidentare şi l-a învins, miercuri, pe Miomir Kecmanovic cu 6-1, 7-6(4), calificându-se în optimi la turneul pe zgură Madrid Open.

208 afișări
Imaginea articolului Nadal îl învinge pe Kecmanovic la Madrid, la revenirea după accidentare

Sursa Foto - Rafa Nadal, Facebook

Nadal, aflat la primul său meci din luna martie încoace, în urma unei accidentări la coaste, şi-a găsit rapid ritmul într-un start în forţă împotriva sârbului Kecmanovic.

Ploaia a suspendat jocul la începutul setului al doilea, iar Nadal, de 21 de ori campion de Grand Slam, şi-a pierdut din elan.

Spaniolul în vârstă de 35 de ani şi-a revenit după ce nu a reuşit să-şi valorifice serviciul, la 6-5, în setul al doilea şi a obţinut victoria în puţin mai puţin de două ore, după un tiebreak fără emoţii.

Nadal, care şi-a îmbunătăţit recordul de victorii şi înfrângeri la 21-1 în acest sezon, îşi propune să câştige al şaselea său titlu pe teren propriu la Madrid, după ce ultima dată a câştigat turneul în 2017, şi va juca în continuare cu David Goffin, jucător venit din calificări.

Anterior, numărul trei mondial Alexander Zverev l-a învins pe Marin Cilic cu 4-6, 6-4, 6-4, în timp Dusan Lajovic a furnizat surpriza şi l-a învins pe Casper Ruud, al cincilea favorit, cu 7-6(7), 2-6, 6-4

Pe tabloul feminin, tunisianca Ons Jabeur a ajuns în a doua sa semifinală WTA 1000 după ce a învins-o pe fostul număr unu mondial Simona Halep cu 6-3, 6-2.

Jabeur a câştigat 78% din puncte pe primul serviciu şi a transformat patru din cele cinci mingi de break împotriva lui Halep, dublă campioană la Madrid, pentru a obţine victoria în puţin peste o oră.

Jabeur, numărul 10 mondial, o va înfrunta pe Ekaterina Alexandrova, venită din calificări, pentru un loc în prima sa finală WTA 1000, după ce Alexandrova a învins-o pe Amanda Anisimova cu 6-4, 6-3.

Elveţianca Jil Teichmann a învins-o pe ucraineanca Anhelina Kalinina cu 6-3, 6-4 şi o va înfrunta pe americanca Jessica Pegula.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici