Nadal îşi lansează candidatura la recordul de Grand Slam, zdrobindu-l pe americanul Marcos Giron

Rafael Nadal şi-a lansat candidatura pentru un record de 21 de titluri de Grand Slam cu un 6-1, 6-4, 6-2, în faţa americanului Marcos Giron, luni, în debutul Grand Slam-ului Australian Open, şi s-a calificat în turul al doilea al competiţiei.

427 afișări
Imaginea articolului Nadal îşi lansează candidatura la recordul de Grand Slam, zdrobindu-l pe americanul Marcos Giron

În condiţiile în care Djokovic a fost trimis acasă de autorităţile australiene şi Roger Federer este absent, Nadal are şansa de a trece în fruntea clasamentului, atingând recordul masculin de Grand Slam-uri câştigate în întreaga istorie, dacă îşi adjudecă titlul la Melbourne Park.

Singurul fost campion rămas pe tablou, spaniolul a început superb pe o Rod Laver Arena însorită, spulberându-l pe americanul Marcos Giron, numărul 66 mondial. Numărul 5 mondial a făcut 5 break-uri în meci şi a avut 34 de lovituri câştigătoare.

Nadal, al şaselea favorit, se va confrunta cu învingătorul dintre Thanasi Kokkinakis (126 ATP), beneficiarul unui wildcard, şi Yannick Hanfmann, venit din calificări, pentru un loc în turul al treilea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici