Nadal şi Ferrer, supuşi unui test antidoping în timpul meciului de dublu

Jucătorii spanioli Rafael Nadal şi David Ferrer au fost supuşi unui test antidoping chiar în timpul meciului de dublu din finala Cupei Davis dintre Spania şi Argentina, sâmbătă, la Sevilla.

271 afișări
Imaginea articolului Nadal şi Ferrer, supuşi unui test antidoping în timpul meciului de dublu

Nadal (d) şi Ferrer, supuşi unui test antidoping în timpul meciului de dublu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi jucători au fost supuşi unui test antidoping inopinat, ei fiind nevoiţi să părăsească arena unde se desfăşura meciul de dublu dintre perechile David Nalbandian/Edouardo Schwank (Argentina) şi Feliciano Lopez/Fernando Verdasco (Spania), chiar în momentul în care îşi încurajau coechipierii.

"Toţi suntem de acord cu testele antidoping, însă cred că ar fi fost normal să aştepte finalul meciului. Cred că au exagerat", a declarat Verdasco.

Joi, echipa Argentinei s-a declarat surprinsă şi deranjată după un control antidoping matinal. "Astăzi (n.r. - joi) era o zi de repaus pentru noi, însă nu ne-am putut odihni. Şi-ar fi putut alege un alt moment pentru un astfel de control", a declarat căpitanul echipei Argentinei, Tito Vazquez, după ce jucătorii săi au fost treziţi la 06.30 dimineaţa.

Punctul acestuia de vedere a fost împărtăşit şi de spaniolul Rafael Nadal: "Toţi ne dorim un sport curat, însă maniera lasă de dorit".

Sâmbătă, cuplul argentinian David Nalbandian/Edouardo Schwank a câştigat, cu scorul de 6-4, 6-2, 6-3, meciul de dublu cu perechea spaniolă Feliciano Lopez/Fernando Verdasco, din finala Cupei Davis, reducând din diferenţă, scor 1-2, după ce Spania a câştigat primele meciuri de simplu vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici