Nadia Comăneci, mesaj emoţionant pentru prietenul său Ivan Patzaichin

Nadia Comăneci a transmis un mesaj pe reţelele de socializare după ce a aflat despre moartea lui Ivan Patzaichin. RIP Dragă Ivan Patzaichin, a scris celebra gimnastă.

2768 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci, mesaj emoţionant pentru prietenul său Ivan Patzaichin

Nadia Comăneci, mesaj emoţionant pentru prietenul său Ivan Patzaichin

Ivan Patzaichin a murit duminică la un spital din Bucureşti din cauza unei boli incurabile.

„Un gigant al sportului …o legendă nemuritoare …un prieten drag…. un om minunat. RIP Dragă Ivan Patzaichin”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

Trupul lui Ivan Patzaichin va fi depus luni la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo. Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu fostului mare canotor Ivan Patzaichin o pot face luni, de la ora 12.00.

„Cei care vor vrea să îi aducă un ultim omagiu o pot face începând de mâine (luni-n.r), ora 12.00 la Muzeul Clubului Sportiv Dinamo, unde va fi depus”, au anunţat duminică familia şi colaboratorii fostului mare sportiv Ivan Patzaichin.

Aceştia au anunţat dispariţia lui Ivan Patzaichin, în urma unei boli incurabile. „Mulţumim celor care ne-au transmis regretul lor pentru această veste sfâşietoare”, se arată în mesajul transmis de familie, care a precizat că va reveni cu detalii referitoare la înmormântare.

Decesul marelui sportiv a fost anunţat duminică dimineaţa de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român: „E legendă... un CampiOM s-a transformat în stea. Ivan Patzaichin a plecat dintre noi”.

„Povestea sa e povestea succesului, a bunului simţ şi al caracterului. E povestea unui fiu al Deltei care a dat înapoi înzecit şi a inspirat oamenii să trăiască frumos. Dincolo de medaliile strălucitoare, 7 olimpice (4 de aur), cele 21 mondiale (9 de aur), a fost un OM dăruit şi generos. Drum lin, Ivan! Veşnic în inimile noastre! Condoleanţe familiei! Dumnezeu să îl ierte şi să odihnească!”, a scris COSR pe pagina de Facebook.

Ivan Patzaichin a murit la vârsta de 71 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici