VIDEO  Nadia Comăneci, regina gimnasticii mondiale, împlineşte astăzi 60 de ani. Petrece în familie, alături de soţul Bart şi de fiul Dylan

  • Nadia Comăneci, legenda sportului românesc pi mondial, are motive de petrecere.
  • Fosta mare campioană împlineşte astăzi vârsta de 60 de ani.
2463 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci, regina gimnasticii mondiale, împlineşte astăzi 60 de ani. Petrece în familie, alături de soţul Bart şi de fiul Dylan

Nadia Comăneci

Născută la Oneşti, dar stabilită în SUA, la Norman (Oklahoma), cea poreclită „Zeiţa de la Montreal” evită ieşirile în lume, în această perioadă plină de restricţii determinare de Covid-19. 

Nadia Comăneci s-a vaccinat (la fel soţul Bart şi fiul Dylan) şi a „fentat” infectarea. Nu duce dorul bunătăţilor de acasă. Mama ei, Ştefania, stabilită în Bucureşti, a avut grijă să-i trimită zacuscă.

Nadia Comăneci a mărturisit că deţine toate medaliile cucerite în carieră, inclusiv titlurile din perioada comunistă, precum cel de erou al muncii socialiste, într-un seif depus într-o bancă din SUA.

Nadia va rămâne definitiv în istoria gimnasticii pentru acel „Perfect 10”, notă primită la Olimpiada de la Montreal, din 1976, pe când avea doar 14 ani. Minunea reuşită de româncă a inspirat generaţii întregi, din toate domeniile.

Recent, cântăreaţa Celine Dion a mărturisit că este mare fan Comăneci. De asemenea, este ştiut că Michelle Omaba, soţia fostului preşedinte american, a recunoscut că s-a îndrăgostit de gimnastică după ce a văzut-o pe Nadia.
Sus, fosta actriţă Grace Kelly, devenită Prinţesă de Monaco, felicitând-o pe Nadia (FOTO: Arhiva personală).

EXERCIŢIUL ISTORIC DE LA MONTREAL

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici