Nadia Comăneci: Sandra Izbaşa a avut cel mai dificil exerciţiu şi a evoluat cel mai bine

Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a declarat, duminică, la TVR, că sportiva Sandra Izbaşa a meritat să câştige titlul olimpic la sol, apreciind că este frumos când o gimnastă frumoasă obţine medalia de aur.

48 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci: Sandra Izbaşa a avut cel mai dificil exerciţiu şi a evoluat cel mai bine

Nadia Comăneci: Sandra Izbaşa a avut cel mai dificil exerciţiu şi a evoluat cel mai bine (Imagine: Mediafax Foto)

"Am spus dinainte argint şi aur. Îmi pare rău pentru Drăgulescu, s-a grăbit puţin. În schimb, Sandra era pe poziţia a doua, dar a făcut cel mai bun concurs la sol. S-a văzut că nu vrea să dea nimic de la ea. Este frumos când o gimnastă frumoasă câştigă aurul. Sandra a avut nota de plecare mult mai mare. Această medalie de aur pe care mulţi nu o vedeau, a ieşit. Mă bucur pentru ea şi pentru antrenorul Nicolae Forminte, pentru că a avut nişte momente destul de dificile în ultimii ani, munca lui a dat valoarea acestei medalii de aur. Sandra a trecut cu bine de această evoluţie şi fiind ultima la sol, nu este foarte uşor, presiunea este mult mai mare, nu vrei să faci nicio greşeală, a luptat mult şi a reuşit. Sandra a concurat cel mai bine azi, a avut cel mai dificil exerciţiu", a spus Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci a adăugat că speră ca Sandra Izbaşa să fie aşteptată cu multă bucurie în România.

Sandra Izbaşa a câştigat, duminică, medalia de aur la sol în cadrul concursului pe aparate de la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Sportiva română a obţinut nota 15.650, devansându-le pe americancele Shawn Johnson (15.500) şi Nastia Liukin (15.425).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici