Naomi Osaka nu va participa la Wimbledon, dar va fi prezentă la Jocurile Olimpice

Japoneza Naomi Osaka a anunţat joi că nu va evolua la Wimbledon anul acesta, dar intenţionează să revină la timp pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

114 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka nu va participa la Wimbledon, dar va fi prezentă la Jocurile Olimpice

Naomi Osaka nu va participa la Wimbledon

De patru ori campionă de Grand Slam, numărul doi mondial intenţionează să îşi petreacă timpul cu prietenii şi familia, după ce s-a retras prematur şi de la Openul Francez, în luna mai.

Când s-a retras de la Roland Garros, Osaka a declarat că va lua o pauză, spunând că a suferit de depresie şi anxietate.

În schimb, japoneza a transmis, citată de BBC Sports, că este „încântată să evolueze în faţa fanilor de acasă” din Tokyo.

Osaka a fost amendată cu 15.000 de dolari pentru că nu a luat parte la o conferinţă de presă după meciul din primul tur de la Roland Garros.

Organizatorii Grand Slam au declarat că ar putea fi expulzată din turneu dacă refuză să participe la întâlnirile cu mass-media.

În replică, jucătoarea s-a retras din turneu a doua zi, spunând că trebuie „să-şi protejeze sănătatea mintală”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici