Naomi Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor 2019. Japoneza acuză probleme de sănătate/ Cine o va înlocui

Naomi Osaka (Japonia; locul 3 WTA) s-a retras de la Turneul Campioanelor, anunţă site-ul oficial al WTA. Din câte se pare, sportiva are probleme la umărul drept, fapt pentru care nu mai poate concura. Locul ei va fi luat de Kiki Bertens (Olanda; locul 10 WTA).

2682 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor 2019. Japoneza acuză probleme de sănătate/ Cine o va înlocui

Naomi Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor 2019. Japoneza acuză probleme de sănătate/ Cine o va înlocui

La câteva minute de la anunţ, Osaka a transmis un mesaj. ”Sunt foarte dezamăgită pentru că trebuie să mă retrag din această competiţie. A fost un eveniment extraordinar la Shenzhen, cel mai mare eveniment WTA din tot acest an. Nu aşa am vrut să se termine turneul sau sezonul pentru mine. Vreau să mă fac bine şi sper să mă întorc aici la anul”, a spus Naomi Osaka.

Osaka a apucat să dispute un meci la Turneul Campioanelor. În primul duel din Grupa Roşie, nipona a trecut în trei seturi, 7-6(1); 4-6; 6-4 de Petra Kvitova (Cehia; 6 WTA), după două ore şi 40 de minute. Următorul meci al lui Osaka era programat joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici