Naomi Osaka va publica o carte ilustrată pentru copii "The way champions play" (Jocul campionilor)

Fostul număr 1 mondial Naomi Osaka are câteva lecţii de viaţă pe care a decis să le împărtăşească prin intermediul unei cărţi ilustrate pentru copii, informează tennisuptodate.com.

59 afișări
Imaginea articolului Naomi Osaka va publica o carte ilustrată pentru copii "The way champions play" (Jocul campionilor)

Hepta

Superstarul tenisului a încheiat un contract cu HarperCollins Publishers pentru o carte ilustrată pentru copii, „The Way Champs Play", programată să apară pe 6 decembrie. Ilustrată de Kamala Nair, cartea va fi publicată prin intermediul noii companii media a Osakăi, Hana Kuma. Povestea se bazează pe organizaţia Play Academy a lui Osaka, cea care oferă subvenţii şi instruire pentru organizaţiile sportive comunitare.

„piritul de lider, încrederea, munca în echipă şi rezistenţa pe care le-am învăţat pe teren au fost atât de valoroase pentru mine şi de aceea sunt atât de încântată de noua mea carte.", a declarat Osaka, într-o declaraţie publică.

"Mi-am învăţat cele mai mari lecţii pe teren şi de aceea am înfiinţat Play Academy, pentru a mă asigura că fetele pot rămâne în sportul organizat", a adăugat cea care a fost de patru ori campioană de Grand Slam la simplu. „S-a dovedit că le oferă abilităţile de care au nevoie pentru a reuşi nu doar în sport, ci şi în sala de clasă, în sala de consiliu şi în cadrul comunităţilor lor."

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici