Napoli a câştigat la penalty-uri Cupa Italiei în faţa lui Juventus/ Înfrângere la scor pentru Arsenal

În seara de miercuri pe Stadionul Olimpico din Roma s-a disputat finala "Coppa Italia". Napoli s-a impus la lovituri de departajare după ce atât în timpul regulamentar a fost alb 0-0. La penalty-uri au ratat pentru Juventus Dybala şi Danilo în timp ce Napoli a concretizat toate cele 4 lovituri de la 11 metri executate.

495 afișări
Imaginea articolului Napoli a câştigat la penalty-uri Cupa Italiei în faţa lui Juventus/ Înfrângere la scor pentru Arsenal

Napoli a câştigat la penalty-uri Cupa Italiei în faţa lui Juventus/ Înfrângere la scor pentru Arsenal

În Premier League s-a disputat derby-ul dintre Manchester City şi Arsenal finalizat cu o victorie categorică 3-0 pentru City. Golurile au fost marcate de Sterling în 45+2, De Bruyne în 51, respectiv Foden în 91. Jucătorul Luiz de la Arsenal a fost eliminat în minutul 49.

În Liga 1 Chindia s-a impus acasă 2-1 cu Viitorul.

Alte rezultate:

Aston Villa 0-0 Sheffield Utd

Eintracht Frankfurt 2 - 1 Schalke 04
Borussia Dortmund 0 - 2 Mainz 05
RB Leipzig 2 - 2 Fortuna Düsseldorf
Bayer Leverkusen 3 - 1 Köln
Augsburg 1 - 3 Hoffenheim

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici