Napoli a identificat probleme defensive în turneul din Antalya

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a identificat probleme în devensiva formaţiei sale, în special la fazele fixe, în cadrul partidelor amicale disputate în stagiul de pregătire din Antalya.

16 afișări
Imaginea articolului Napoli a identificat probleme defensive în turneul din Antalya

Napoli a identificat probleme defensive în turneul din Antalya (Imagine: Mediafax Foto)

"E normal să apără probleme defensive, se mai greşeşte în această perioadă. Important e ca jucătorii să memoreze aceste lucruri şi în partidele următoare să nu mai comită aceleaşi greşeli", a spus, vineri, antrenorul italian.

Tehnicianul susţine însă că cel mai important lucru este faptul că nici un jucător nu s-a accidentat. "Nu pot să evidenţiez pe nimeni, pentru că toţi băieţii au muncit bine, de aceea nu remarc pe nimeni. Important este însă că nici un jucător nu s-a accidentat", a precizat antrenorul formaţiei oltene.

Napoli s-a arătat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi în ultimul amical al turneului, cel cu Sturm Graz, disputat joi şi câştigat cu scorul de 2-1. "Baieţii au făcut un joc bun, a fost un meci reuşit, sunt mulţumit de prestaţia lor şi de victorie. Acum merită cele trei zile de pauză. Despre cantonament pot să spun că a fost unul bun. Am disputat trei partide, băieţii au muncit mult, se simte oboseala acumulată în aceste zile. Băieţii au acum trei zile de libertate, după care vor trebui să se gândească din nou la pregătire", a menţionat Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici